Tak mi przyszło na myśl, zobaczymy jak wyjdzie w praniu, chodzi o to by dopasować pustelnika do rodzaju muzyki, artysty, poety czy epoki, wasza fantazja niech się ziści i tak ja na pierwszy ogień pójdę, można wplenerować Lucyfera w jakiś gatunek muzyczny czego dusza zapragnie kolejna osoba, osobę nad nią i tak byle długo i z pomysłem, warunek jest jeden, nie obrażaj ale dopasuj
Post Sponsorowany
Dołaczył: Dawno, Dawno Temu ...
Skad: Pustelni
czuje że jak ja nie napisze to nikt nie odpowie, ok mnie Lucek kojarzy sie z tym panem na zdjęciu nie wiem dlaczemu ale nie moge dopasowac Cię muzycznie i epokowo moze dlatemu wybór padł na dracule bo i jak on szwęda sie po epokach?
12754__dracula_l.jpg
Plik ściągnięto 1 raz(y) 20,99 KB
_________________ It doesn’t matter where we die
It doesn’t matter that you cry
We’ll take you with us
Pomógł: 2 razy Wiek: 35 Dołączył: 27 Wrz 2007 Skąd: z nikąd
Wysłany: 2009-03-28, 22:48
ciasteczka
mnie psotka kojarzy się z piosenką Kata
Legenda wyśniona
Ogień wolno gasł, wiatr w kominie mielił dym.
Czarodziejski dom mówi do mnie...
- Za oknami chłód
- Zimny oddech duchów nocy.
- Nie otwieraj drzwi.
Nie otwieraj bramy mroku.
Lodowaty cień mojej dłoni zmieniał kształt.
Czasem owcą był, czasem wilkiem.
Odwróciłem twarz na srebrzysto biały księżyc.
Ogień wolno gasł.
... Już życie śpi.
Czekam aż jęknie Wielki Dzwon...
Cienie skrzydlatych węży...
- Przyszli.
W czerni zagrobnej.
Kreślę za pentagramem krąg.
IA KAMPA!
W srebrnej poświacie szła...
Dziewczęcy duch Bogini Ziemi.
Choć raz twego światła.
Choć raz twego ciała.
Głęboko pragnę dotknąć
Dark? Dark kojarzy mi sie właśnie z tym jaki ma awatar, ani dobry ani zły, jest i to czyni go silnym.
Pomogła: 4 razy Wiek: 25 Dołączyła: 02 Mar 2007 Skąd: okolice krakowa
Wysłany: 2009-04-15, 21:50
dopasowac tak? No więc Lucek jak diabeł, namiesza i znika, o nie to raczej jak bóg wojny jak Ares taki odważny tchórz jesli ma dobre zaplecze, psotka, no ciotka awatar jak znalazł taka zamyslona z rogami , wie kiedy pazurem drasnąć, ale jakas nie tutejsza, razor wybacz ale ty jak duch a pan panie Dark, no cóż zawsze boje sie tego jak wskazujesz tylko mam nadzieje że nie na mnie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum